Encara no has accedit a l’àrea de clients de Tecnocolor?  O potser sí, però no li has tret el màxim partit?  En ambdós casos, queda’t amb nosaltres una mica més!  Perquè t’expliquem tot el que, en un parell de clics, pots fer:

Per què utilizar l’àrea de clients de Tecnocolor?

Pots accedir a tota la informació des del palmell de la mà. Sí, sí, des del mòbil. O, si ho trobes més còmode, des d’altres dispositius com ordinadors i tauletes.  Amb una connexió a Internet és més que suficient. A més, tindràs accés a informació actualitzada i completa sobre el teu servei en tot moment.

Per què utilizar l’àrea de clients de Tecnocolor?

Perquè descobreixis totes les seves funcionalitats hem preparat un llistat perquè no se t’escapi res. Mira:

  • Consulta i descarrega factures.
  • Actualitza la teva contrasenya si vols canviar-la o l’has oblidat.
  • Consulta quins serveis tens contractats.
  • Comprova quantes dades i minuts de trucades encara tens disponibles.
  • Consulta detalladament el teu consum mensual. Des de les trucades realitzades, fins als SMS enviats o les dades que ja hagis consumit.

Requisits  per utilitzar l’àrea de client de tecnocolor

Fàcil. Coneix el teu usuari i contrasenya de client i llest!

Què fer si no tens o has perdut les credencials d’accés

Has perdut les teves credencials d’inici de sessió? No et preocupis, sols has de fer clic en el botó de «sol·licitar accés» per recuperar-les dins de la pròpia pàgina de l’àrea de clients.

Com sol·licitar l’accés a l’àrea de client

En el cas que simplement no disposi d’aquestes dades, premi el mateix botó “sol·licitar accés”, per registrar-se i crear el seu nom d’usuari i contrasenya en qüestió de minuts. Per a això, hauràs de tenir a mà el teu DNI si ets una persona física o el teu CIF o NIF si ets una empresa o autònom. També et demanarem el correu electrònic,els últims 4 dígits del teu compte on tens domiciliat el pagament i l’import de l’última factura. Creus que hem demanat massa? Bé, el que volem és oferir-te un entorn segur i que totes les teves dades estiguin ben emmagatzemades,tot a prova de hackers!   Així que aquesta és la raó per la qual et demanem aquesta informació.

Altres característiques de l’àrea de client

Volem seguir avançant amb tu de la mà i millorar el nostre servei d’atenció al client dia a dia. Així que, ara, ens agradaria conèixer la teva opinió, què en penses d’aquesta nova àrea? Quines altres característiques inclouries? Et resulta fàcil d’utilitzar i útil? Explica’ns! Ens agradaria saber de tu. Moltes gràcies!