El mes d’octubre arriba al final i això significa una cosa: Halloween és aquí. Aquesta festa cada cop més estesa per tot el nostre país és l’autèntica protagonista d’aquest mes de l’any. Nosaltres avui volem proposar-vos alguns plans per a la vostra nit de bruixes. Estàs preparat/da?

El Halloween més tradicional

La nostra primera proposta és apostar per allò d’aquí, per allò local. I és que no hi ha res més típic a Catalunya que celebrar la nit de difunts i el dia de tots els sants amb una bona castanyada.

Les castanyades porten fent-se a la nostra regió des del S. XVIII i la tradició ve dels antics banquets fúnebres, on es menjaven sobretot llegums, panets secs (anomenats panellets) i, per descomptat, castanyes. Prepara unes bones brases i prova de cuinar tu mateix una bona castanyada.

A l’estil anglosaxó

Si en lloc del tradicional ets més fan de les noves modes, aleshores hauràs de canviar les castanyes per la carbassa. No hi ha un element que representi millor la festa de Halloween que la carbassa somrient.

Per això, un bon pla per a la nit del 31 d’octubre és aconseguir una carbassa fresca a qualsevol dels nostres mercats o fruiteries locals i deixar volar la nostra creativitat. Depèn de l’hàbil que siguis pots aconseguir resultats realment espectaculars. Hi ha qui fins i tot aconsegueix il·luminar-les des de dins i fer-les brillants i terrorífiques. Però tranquil, amb esculpir-li un parell d’ulls, un nas i una ganyota que faci por és més que suficient.

Aquí et deixem un tutorial per fabricar la teva pròpia carbassa de Halloween.

Escapa de l’habitació

Un bon pla per fer en companyia de la família o els amics és el dels escape room.

Aquests negocis es van posar de moda fa uns anys al nostre país i, la veritat, és que encara gaudeixen de bona salut. Per norma general tots funcionen de la mateixa manera, et tanquen al costat del teu equip en una habitació tancada i tens uns 60 minuts per resoldre una sèrie de puzzles i proves d’enginy per aconseguir sortir abans que s’acabi el temps.

T’assegurem que hi ha alguns absolutament aterradors. Nosaltres us recomanem els de l’empresa Horror Box, que compta amb diferents sales ambientades per estremir al més valent dels valents.

Una excursió terrorífica

Per als excursionistes i correcamins recomanem una excursió a un paratge ideal per visitar en Halloween, Jafra, a la província de Barcelona.

Jafra és una petita població d’uns quants habitants que porta abandonada des dels anys 60. Com et pots imaginar, aquest estat d’abandonament ha donat lloc a innombrables llegendes de terror, com la de la nena que va morir ofegada al pou del seu cementiri. Hi ha qui diu que encara se l’escolta plorar.

El poble compta a més amb una casa encantada que fa les delícies de tots els amics de lo paranormal.

Marató de terror a casa

Finalment, si el teu fort són els plans casolans i que no impliquin allunyar-se gaire de la comoditat del sofà, sempre tens l’opció de quedar-te a casa la nit de Halloween i donar-te una autèntica fartanera de pel·lícules i sèries de terror.

En aquesta data totes les grans plataformes i canals temàtics de televisió tenen en la seva programació continguts exclusius especialment pensats per als amants del terror, la por i el tenebrós.

Ja saps que a Tecnocolor TT t’oferim la millor connexió de fibra òptica a casa i els millors canals temàtics a totes les televisions perquè puguis gaudir d’una nit de bruixes sense sortir de sota la teva manteta.

I tu, quins plans tens per a Halloween? Vinga, estem desitjant llegir-te.