Les vacances cada cop s’acosten més i encara no has decidit on anar. No vols anar al típic lloc turístic, però tampoc conduir gaires quilòmetres. No et preocupis, Barcelona és plena de naturalesa i llocs a veure. Aquí et portem una llista de rutes senderistes perquè descobreixis l’atractiu de les zones naturals i la història més a prop teu del que creus.

1. Camí dels Monjos

Recorre el camí que van fer els monjos de Sant Llorenç del Munt per erigir al segle IX el monestir de Sant Cugat, al cim de la Mola. Van sortir a buscar un lloc on poder cultivar i on se sentissin menys aïllats, amb el mandat que els va donar el bisbe de caminar sense travessar cap massa d’aigua. Amb aquesta ruta podeu visitar els dos monestirs que són un punt d’interès històric i cultural. És una ruta realitzable en un dia, unes 6 hores aproximades.

2. Empedrat de Morou

A prop de Barcelona, ​​trobem el Parc natural del Montseny, un espai protegit que es troba a 75km de la ciutat, perfecte per a una escapada ràpida del nucli urbà. A més de la flora mediterrània, podreu gaudir d’espècies típiques d’un clima centreeuropeu gràcies al microclima de la zona. És una ruta que capgira tot el parc i trigaries entre 2 i 3 hores a acabar-la.

3. Ruta dels 7 Gorgs

A menys de dues hores del centre de Barcelona, ​​a la petita localitat de Ripollès, hi ha la Ruta dels 7 Gorgs. Una senda circular de 10 km que ens permetrà veure les belles estampes de frondosa vegetació de muntanya i 7 cascades amb el corresponent pou d’aigües cristal·lines. El més interessant d’aquesta ruta és que, si aneu a l’estiu, podreu banyar-vos a cadascun dels 7 gorgs, convertint un recorregut de 3 hores en una excursió d’un dia si us pareu a gaudir de l’aigua a cadascuna.

4. Camí de Ronda

El Camí de Ronda és la ruta de guaita que feien els Carabiners per controlar el contraban il·legal al país. Hi ha diversos Camins de Ronda, nosaltres us presentem el de Sitges-Vilanova i la Geltrú. La ruta consta de 24km només d’anada que us permet admirar les cales i les platges que recorre. La ruta no té pujades exigents i es triga 2 hores i mitja a recórrer. El pla perfecte si et ve de gust fer una ruta per platja a prop de Barcelona.

Tecni ja ha visitat tots aquests llocs amb tant d’encant, per això sabem de primera mà que no t’ho pots perdre.

T’han agradat les rutes? No t’oblidis d’endur-te a la motxilla protector solar, aigua i alguna cosa per menjar i gaudir del senderisme sense preocupacions. I recorda que, per estar sempre connectat, Tecnocolor, amb tu allà on vagis.