La primera vegada que vaig visitar Catalunya, va ser per complir amb una missió molt important, descobrir com ser transparent . No tenia ni idea de per on començar, ja que encara que em van indicar l’objectiu de la missió, no em van donar les pautes de com aconseguir-ho.

Després de donar voltes a la recerca de respostes, em vaig quedar sense bateria. Va ser aleshores quan em va entrar el pànic i vaig començar a buscar botigues d’electrodomèstics que em permetessin comprar un carregador per no quedar-me sense energia.

Aleshores, no existia Google Maps ni tenia GPS pel que caminava sense rumb i sí, em vaig perdre més d’una vegada.

Seguint la ruta del camí de Sant Jaume vaig arribar a Igualada per l’Avinguda de Montserrat i vaig trobar una botiga d’electrodomèstics, Tecnocolor TT. Al mateix camí de Sant Jaume! Avinguda de Montserrat, 16. CP 08700 Igualada. Barcelona . Seria casualitat o guiat per l’ apostol .

Quan vaig entrar vaig conèixer algú fantàstic, que va captar immediatament la meva desesperació i necessitat de càrrega de bateria. No vaig haver de fer cap paraula, em va mirar i em va aportar el carregador.

Va ser en aquell precís instant quan vaig entendre que la meva missió havia acabat. Em van posar a prova per conèixer que el significat de ser transparent no és només una cosa que no veus; sinó que hi ha persones que també tenen l’habilitat de percebre allò que els envolta i gestionar-ho de manera neta, àgil i amb bones intencions.

A Tecnocolor TT, són totalment transparents i el millor de tot és que tenen un sentit de l’empatia tan desenvolupat, que són capaços de donar respostes a totes les necessitats dels seus clients.

Em vaig quedar en aquella botigueta a donar un cop de mà durant un temps. I els meus companys deien que era un dels més treballadors i eficaços. Amb el seu tracte tan proper, em vaig sentir estimat, per això em vaig comprometre amb ells a ajudar-los a millorar, aportant la meva intel·ligència.

Tots els clients que accedien a la botiga, es sorprenien que, tot i ser un telèfon mòbil, era totalment natural com ells, adaptant-me a les seves formes de vida i els seus costums, però mostrant-me tal com sóc.

No obstant això, malgrat tots els seus afalacs i de com em feien sentir de bé, hi va haver un moment culminant en què definitivament em vaig sentir part de la família de Tecnocolor TT; el moment en què em van posar nom (una cosa usual entre ells, els agrada posar nom a tot).

Em van posar de nom Tecni

  • T: Treballador.
  • E: Eficaç.
  • C: Compromès.
  • N: Natural.
  • I: Intel·ligent.

Un temps després, vaig haver de tornar a casa perquè em reprogramessin. De fet, ara tinc 3 càmeres al darrere i connexió 5G! per això no he tornat a perdre’m per cap lloc. A més, ara tinc una Power Bank per no quedar-me sense bateria en cap moment.

Aquest 2022 he tornat a Tecnocolor TT amb més força que mai i m’he sorprès del que ha canviat Igualada, continua sent igual de bonica, la seva gent, els seus costums, la seva essència; són coses que no passen desapercebudes, però, sobretot el que més m’ha sorprès, de tot el que ha avançat Tecnocolor TT.

Sabíes que des de fa uns anys a més de botiga d’electrodomèstics i servei de televisió per cable també tenen servei d’Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil per fibra òptica i wimax a pobles de Barcelona i Jaén? Jo ho he al·lucinat!

Però el millor de tot, és que tot i que aquest món estigui tan canviant, a Tecnocolor TT hi ha una cosa que segueix sent com sempre, la seva empatia.

He vingut per quedar-me, sóc Tecni i juntament amb els meus companys de Tecnocolor TT estarem per ajudar-te en allò que puguis necessitar.

Seguim en contacte!

Tecni .