Arriba Setembre i comença l’any per a la teva empresa. Per a que tornis a la feina amb energia, et portem la prova que internet és el millor aliat per al teu negoci. A Tecnocolor TT hem recopilat algunes de les principals apps que t’ajudaran a optimitzar els teus processos i, en definitiva, fer-te la vida més fàcil al teu dia a dia laboral. Veiem quins són.

Apps útils per la teva empresa

Aquestes aplicacions, a les quals podràs accedir tant des del teu ordinador de sobretaula o des del dispositiu mòbil, són ideals per ajudar-te en la gestió de la teva empresa, optimitzar els teus processos i ajudar-te a guanyar temps i estalviar diners.

Clientify – Tota la teva empresa a la butxaca

Clientify és el que es coneix com un CRM (de l’anglès Customer Relationship Management), una eina que unifica totes les necessitats de la teva empresa per gestionar la relació amb els clients. Podràs crear diferents projectes, controlar l’administració i la facturació, enviar i rebre correus electrònics, programar i manegar les teves xarxes socials. Tot des del mateix panell, de manera senzilla, molt intuïtiva i accessible.

Hi ha molts altres CRMs, però sens dubte Clientify és dels més complets.

WeTransfer – Envia documents pesats

WeTransfer és un servei d’enviament en línia de documents dels més estesos i utilitzats. El seu gran avantatge competitiu és que et permet enviar fitxers més pesats que altres servidors de correu (fins a 2 GB en la seva versió gratuïta). En enviar els teus fitxers generes un enllaç de descàrrega i aquests queden al núvol durant 7 dies. A més, quan el receptor ha descarregat els fitxers es genera un justificant de recepció automàtic molt útil. I també es programen alertes automàtiques perquè no caduqui la teva transferència.

El pla de pagament de WeTransfer (que es diu WeTransfer Pro) amplia la capacitat d’enviament i recepció fins als 200 GB, et dóna una capacitat d’emmagatzematge al núvol d’1 TB i et permet personalitzar el teu perfil amb la teva imatge corporativa o la de la teva empresa.

Evernote – Pren nota

Aquesta aplicació és tan útil per a la teva empresa com per a la teva vida personal. És un pas més enllà al típic bloc de notes digital. Amb Evernote instal·lat al teu mòbil podràs gestionar i organitzar les teves notes, realitzar esbossos i anotar aquestes idees que se t’acudeixen en el moment més inoportú, però, a més, també podràs crear checklists de tasques i establir recurrències per a aquelles qüestions que es repeteixin de forma periòdica.

El que fa més interessant a Evernote davant d’altres apps de notes és que incorpora un potent sistema de reconeixement de caràcters perquè puguis localitzar les paraules clau i escanejar tot tipus de documents. Per descomptat, és totalment integrable tant als principals navegadors mitjançant la seva aplicació web, com amb altres apps tipus Google Drive, Outlook o Gmail.

Zoom – El rei del teletreball

Zoom ens va canviar la vida. Aquesta app va ser la 5a aplicació més descarregada l’any 2020, amb 447 milions de descàrregues a tot el món. Gràcies a Zoom podràs realitzar videoconferències i reunions a distància, compartir documents en línia i visionat de pantalla i realitzar enregistraments i transcriure les teves converses.

El pla gratuït de Zoom té una capacitat limitada a 100 participants per vídeo reunió i una durada màxima de 40 minuts per sessió. Això sí, si no vols gratar-te la butxaca pots generar un nou enllaç de reunió cada vegada que finalitzin els teus 40 minuts i reprendre la teva reunió de forma gratuïta.

Segur que ja coneixies moltes d’aquestes aplicacions, fins i tot potser ja les tinguis incorporades al dia a dia de la teva empresa. Són eines que et faciliten gestions i que et poden fer guanyar molts diners optimitzant el teu temps. I és que internet és la millor ajuda per a la teva empresa, per això a Tecnocolor TT t’oferim la millor connexió de fibra i wimax per a empreses.

Que tinguis un feliç nou curs empresarial. 😀